客房与价格

Alle comfortabele kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Selecteer uw gewenste kamertype voor een heerlijke overnachting.

Kleine tweepersoonskamer comfort met douche

De kleine tweepersoonskamers comfort zijn sfeervol ingericht en voorzien van een telefoon met directe buitenlijn, een televisie, wekkerradio, kluisje en een badkamer met douche en toilet.

14,25

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer comfort met douche

De tweepersoonskamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht en zijn voorzien van badkamer met douche en toilet, comfortabele bedden, kleurentelevisie, radio en telefoon met directe buitenlijn. In het gehele hotel kan gebruik worden gemaakt van draadloos internet.

19,00

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer comfort met terras

De tweepersoonskamers comfort met terras zijn sfeervol ingericht en voorzien van een telefoon met directe buitenlijn, een televisie, wekkerradio, kluisje en een badkamer met douche en toilet. Tevens beschikt u op deze kamers over een eigen terrasje.

23,75

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer met bad

De tweepersoonskamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht en zijn voorzien van badkamer met bad en toilet, comfortabele bedden, kleurentelevisie, radio en telefoon met directe buitenlijn. In het gehele hotel kan gebruik worden gemaakt van draadloos internet.

23,75

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer comfort plus met douche

De tweepersoonskamers comfort plus met douche zijn ruimer dan de overige kamertypes. Ze zijn sfeervol ingericht en voorzien van een telefoon met directe buitenlijn, een televisie, wekkerradio, kluisje en een badkamer met douche en toilet.

23,75

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Eenpersoonskamer comfort met douche

De eenpersoonskamer met douche is knus en comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een telefoon, draadloos internet, televisie, radio en een douche.

28,50

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer comfort plus met bad

De tweepersoonskamers zijn voorzien van badkamer met bad en toilet, televisie, radio en telefoon met directe buitenlijn.

28,50

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer comfort plus met terras

De tweepersoonskamer comfort plus met terras is een royale kamer op de begane grond. Hij is sfeervol ingericht en voorzien van een telefoon met directe buitenlijn, een televisie, wekkerradio, kluisje, badkamer met douche en toilet, zitje op de kamer en een eigen terras.

33,25

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

请稍候
结果正在更新。